Engelen bereiden ons voor op een nieuw tijdperk

De datum 21 december 2012 komt steeds dichterbij. Sommigen beweren dat de wereld vergaat, maar anderen beweren juist dat de wereld alleen maar mooier en liefdevoller wordt. Om dit laatste mogelijk te maken worden bijzondere wezens ingezet.

Deze speciale verschijnselen zijn de Engelmensen en zijn geïncarneerd om de overgang naar dit ‘nieuwe tijdperk’ enorm te helpen. Zij schijnen namelijk op de hoogte te zijn van het zogenaamde ‘hogere plan’ en zijn waarschijnlijk de enigen op de wereld die wel weten wat er op 21 december 2012 gaat gebeuren.

Je vraagt je nu misschien af hoe deze engelen ons dan gaan helpen. Julien Moorees, holistisch therapeut, heeft zich helemaal verdiept in deze materie en legt het uit; ,,Dit doen zij op subtiele wijze, de mensen uit hun omgeving, naar de juiste kant te helpen. Zij zijn op de hoogte van het hogere plan en handelen hier ook naar. Dit komt door hun directe link met de bron, die ze volgens het grotere plan leidt. Ook hebben zij het doel, de mensen te onderwijzen en te voorzien van kennis en kunde. Zij begeleiden diverse mensen in het ontwikkelen van hun spirituele gaven. Een belangrijke eigenschap is het koppelen van verschillende zielen aan elkaar en deze daarmee in verbinding met de bron te brengen.” Om de wereld steeds spiritueler te maken,worden ook de sceptici onder ons onder handen genomen;  Omdat niet iedere ziel hiervoor openstaat, probeert de Engelmens ook zo veel mogelijk hindernissen bij de persoon uit de weg te nemen. Hoewel het koppelen van zielen tegenstrijdig lijkt bij een wezen zonder ziel, is het juist deze eigenschap die haar in staat stelt om de ziel van een ander te kneden, te grijpen en te bewegen. Een gat is altijd op te vullen, aldus de holistische therapeut.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2012/03/05/engelen-bereiden-ons-voor-op-een-nieuw-tijdperk

Velen beginnen zich nu toch bezig te houden met 2012.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM