Zo straal je met wit in de winter

© getty. Gwyneth Paltrow in het wit op de Oscars.

 

Wit is verboden in de winter, dat beweren fashionista’s althans. Deze kleur zou eens je bruine tintje verdwenen is, niet flatteren. Heel wat celebs bewezen op de rode loper van onder meer de Oscars echter dat het wel kan in februari. We geven enkele tips beautytips, zodat jij ook nu met deze kleur kunt stralen.

© getty

Hou het natuurlijk
Een onberispelijk witte outfit straalt heel wat onschuld uit, met je haar en make-up speel je hier best op in. Laat je lokken losjes rond je gezicht hangen, zachte golven zijn bijvoorbeeld een goede optie. Ook een losse dot werkt prima.

Bereid je huid voor

Witte jurken trekken veel aandacht naar je huid, daarom moet deze in topconditie zijn. Vermijd dus een droge huid, door enkele dagen op voorhand een nachtcrème aan te brengen. Camoufleer je puistjes en donkere kringen met een concealer. Op de appeltjes van je wangen breng je wat blush aan. Over de concealer gaat een getinte dagcrème of een lichte foundation, voor een gezonde uitstraling. 

Je ogen

Trek alle aandacht naar je ogen met een smokey eye. Voor een subtiel effect kun je best een bleke oogschaduw aanbrengen in combinatie met een dun lijntje eyeliner. Breng vervolgens veel mascara aan op de bovenste en onderste wimpers.

Sutbiele lippen
Het is geen goed idee om je lippen neutraal te houden wanneer je wit draagt, zeker in de winter. Een vrolijk kleurtje als roze zal je make-up volledig afmaken. Je lipkleur moet wel perfect bij je passen. Onthou als laatste ook: hoe gewaagder de kleur van je lipstick, hoe meer je zal opvallen.  

© afp
 
 
Draag je rood dan is het vuur en passie.
Draag je wit voel je als een engel.
Wel na de kleur rood in kleding is eigenlijk de volgende wit. Maar bij wilt wordt er niet zo stil gestaan dan eigenlijk op een speciaal moment. Dat nog altijd een witte kleur heeft, een trouwjurk.
Dat wordt meestal gezien als de engel die gezien mag worden. Maar bekijk het anders door je kleding uit te kiezen zal je merken dat het niet alleen de kleur het kledingsstuk is maar ook wat je van je lichaam laat zien. Ook dat valt in eerste instantie op.
Mensen die een andere kijk nemen, zullen ook wel even kijken naar wat getoond wordt, maar die gaan al heel snel over naar een diepere kijk van de persoon. Die twee maakt een geheel en maakt van de persoon juist iets uniek. Want men ook draagt welke kleur men ook neemt men zal ook het lichaam bestuderen. En mensen niet alleen mannen doen dit ook vrouwen. Zowel naar het zelfde geslacht zal een vrouw kijken.
 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM