Een uittreding wat is het en wat kunnen de gevolgen ervan zijn.

Uittreden wordt ook astrale projectie genoemd. Dat maakt dat het astraallichaam (geestlichaam of ziel genoemd), uit het lichaam treed. Het fysieke lichaam blijft altijd verbonden met het astrale lichaam. Dat maakt dat er altijd een verbondenheid is. Toch kan het astraal lichaam een reis maken aards of in astrale dimensies.
Er is helemaal niets mis met uittreden als men maar altijd bewust bent dat men ook in het fysiek lichaam terug keert, en dat er natuurlijk een openheid is zodat andere energieën soms mee binnen kunnen komen.
De koord is meestal vanuit de navel maar ook vanuit de ziel verbonden. De uittreding kan eigenlijk niet verklaard worden in tijd, of hoe lang iemand uit het lichaam heeft geweest.
Nu vele zullen het bewust al ervaren hebben, of onbewust en niet bij stil gestaan.
Enkele voorbeelden daarvan zijn.
Een lucide droom.
Bijna dood ervaring.
Bij het gebruik van hallucinogenen stoffen (hallucinaties) door drugs.
Tijdens een bewusteloze toestand.
Bij een ongeluk
Een operatie
Comateuze toestand.
Tijdens zo een ervaring van uittreden kan de persoon zijn eigen lichaam waarnemen, ook aanvoelen en zien wat er met het lichaam gebeurd. Ook horen en nadien erover praten wat er allemaal gedaan is.
Nu sommigen doen het bewust of zelfs onbewust.
Sommige maken er in de nacht eigenlijk een spel van.
Maar vergeet niet het is niet zoiets dat je zo maar doet. Al is het onbewust je zal het altijd nadien weten. Veel verhalen bestaan er niet van dan alleen van mensen die een BDE hebben gehad of in een droom.
Wanneer men uittreed zijn er geen hindernissen, want je kan overal doorheen. Dat maakt dat je van de ene kamer naar de ander kan gaan. Maar ook kan men heel vergaan en maakt het soms het moeilijk terug te keren. Men kan dan ook dingen gaan zien en aanvoelen zelfs horen die betrekking kunnen hebben op iemand. Ook kan men iemand gaan bezoeken en kan men soms versteld staan met wat je te zien krijg. Natuurlijk zou je zoiets niet mogen doen dat de ander het weet, maar soms is dat zo aanwezig in je onderbewustzijn dat dit gebeuren kan.

Ik zelf zou als goede raad willen meegeven. Ga niet experimenteren maar wat komt, komt en heb je een uittreding weet dan altijd dat je geen angst mag hebben nog voelen.
Weet wel als je het de eerste keer meemaakt zal het angstaanjagend zijn en zal je er ook misschien niet durven over praten nog schrijven. Maar als je met de juiste mensen erover kan praten zal je merken dat het niet iets is dat zomaar gebeurd.

Zelf heb ik soms ook uittredingen in mijn slaap. Maar de enige uittreding die echt bij me gebleven is dat is dat ik een B.D.E heb meegemaakt. En was een van de mooiste dingen die ik ooit hebben mogen ervaren. Natuurlijk ben ik nadien heel veel gaan opzoeken en vielen heel veel puzzelstukjes op zijn plaats. Waar dank aan bepaalde mensen.

Mensen door een vraag heb ik geprobeerd in mijn woorden een uittreding in kaart te brengen. Nu mochten er nog mensen zijn die een aanvulling kunnen geven graag. We leren tenslotte allemaal van elkaar.

ps. het gevaarlijkste als men een uittreding zou doen is dat men hallucinerende middelen gaat gebruiken. Want op zo een moment kan je lichamelijk heel diep gaan en kan je ziel soms echt blijven hangen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties