Voorspellende dromen.

Wat is het nu eigenlijk en komen ze daadwerkelijk uit.

Het zijn meestal dromen die iets laten zien en voelen. Soms ook negatieve dingen. Dat maakt dat ze ook soms uit kunnen komen. Maar men zal merken dat men niet weet wanneer en waar. Toch zijn er mensen die naar deze dromen verlangen en er naar gaan leven.
Het zijn dan ook dromen die intuïtief je bezighouden in de nacht. Dit kan dan ook in de dag verder gezet worden, het houd je bezig zo een droom. Dat maakt dat het door een situatie is of een gevoel dat je hebt en zo in je droom de voorspelling voor je geest kan halen.
Meestal gaan deze dromen niet over jezelf maar over anderen zelfs in het groot over een gemeenschap. Dat kan dan weer het werk zijn of vrienden.
Men kan voorspellende dromen gaan indelen in vier punten.
Voorspellende dromen: deze gaan niet over jezelf en nemen een grote waaier van de droom in beslag.
Precognitieve dromen: deze zijn meestal persoonlijker en gericht op een bepaalde bezorgdheid om ergens alert voor te zijn. Hier zal de ook heel hard het gevoel in meespelen en als je hem zou opschrijven zou je het inzicht soms heel snel zien.
Voorspellende of helderziende dromen: deze gaan je informatie geven over iets waar je niet echt bewust van bent. Deze kan men dan alleen maar werkelijkheid laten worden als het ook gebeurd. Hier is zelfs een prachtige film over van een dame die de politie in ligt als er een moord gaat plaats vinden. Waarop de politie eerst niet reageert en daarna gaat samen werken met deze persoon. Zo kreeg alles door via een droom. Dat ze dan de dag nadien tegen de politie ging vertellen wat er zou gebeuren enkele dagen later.
Nu met een voorspellende droom is het zo dat men niet weet wanneer deze uit kan komen. Is het de dag nadien een paar dagen nadien of zelfs enkele maanden nadien. Dan is het ook zo als mensen er naar gaan leven kan het voor hen zelf soms ondragelijk zijn naar gelang over welke voorspelling het gaat.
Daarom vind ik het altijd verstandig om uit te kijken hoe je de analyse brengt. Tenslotte weet je ook nooit hoe iemand erop gaat reageren zeker dat het via een forum gaat zelfs via mail.
Ook kunnen voorspellende dromen een angst tot zich meebrengen. Dat maakt dat de persoon dingen persoonlijk gaat zien die dan uitkomen maak die voor deze angstig kunnen zijn. Omdat deze eigenlijk niet weet hoe ermee om te gaan.
Daarom is het ook moeilijk om ervan uit te gaan dat het een voorspellende droom is of een droom is die je vanuit een dagelijkse situatie bezig houd.
Voorspellende dromen zullen meestal dan ook gaan over mensen die heel dicht bij de dromer staat, en dan nog meestal over ziekte of een ongeluk en daarom dat ik al schreef het kan dan beangstigend zijn.

Voorspellende dromen kan je zoals ik al schreef onderverdelen.
1-     DE GEWONE VOORSPELLENDE DROOM
2-     HELDERZIENDE DROMEN
3-     DOOR JE ONDERBEWUSTE GESTUURDE DROMEN
4-     PRODROMISCHE DROMEN.
Hierop geef ik dan iets meer uitleg over de vier punten.

1-     mensen dromen over iets wat later blijkt uit te komen. Nu voor mensen die een analyse doen is dit soms heel moeilijk te duiden.
2-     Mensen dromen over een gebeurtenis die op hetzelfde moment van de droom plaatsvindt. Nu zelf heb ik nog nooit zo een droom geanalyseerd maar kan begrijpen dat het mogelijk is. Ook zal het hier weer moeilijk zijn om een juiste analyse te maken. Omdat niet iedereen een droom gelijk vertelt of schrijft en dan kan men gelijk zeggen maar ja je hebt het gezien.
3-     Soms zijn er mensen die (on)bewust signalen gaan oppikken van anderen. Vaak mensen die ze goed kennen of heel dichtbij hun leven staan. Dan kan er een droom komen als bijvoorbeeld een vriendin die zwanger is en nadien het ook daadwerkelijk zo mag zijn. Men kan dan zien dat de persoon iets opgepikt had van de vriendin en het in de droom naar boven heeft laten komen.
Nu ook in deze droom is het heel moeilijk om een analyse te leggen, want de meeste gaan over naar de dromer zelf. Toch heeft hier veel te maken hoe de droom geformuleerd en beschreven wordt. Dan kan er een goede analyse uitkomen. Ook kan de dromer dromen over een ziekte van een persoon, dat is soms heel moeilijk te vertellen dan aan deze zelf.
4-     deze gaan altijd over lichaamsverschijnselen. Het lichaam zal een bepaalde signaal geven om te laten aanvoelen dat het ziek is of een ziekte aan het ontwikkelen is. (on)bewust pik je die signalen op en zal je erover gaan dromen.
Deze dromen komen nog al eens voor en is het aan de persoon die ze analyseert van hoe ermee om te gaan. Want je kan maar niet even gaan schrijven of zeggen tegen de persoon dat hij/zij ziek is.
Zo zie je in voorspellende dromen is het soms niet makkelijk om een zuivere en geloofswaardige analyse te geven. Daar komt nog bij een analyse op sites of forums ga je niet heel privé gericht doen en doe je het nodige om de persoon een inzicht een gevoel mee te geven. Wilt deze meer kan het altijd op andere wegen gaan en kan je dieper op iets ingaan.
Dat maakt dat het dan ook persoonlijk gericht is en dat men zo ook door vraag en antwoord naar een inzicht kan komen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertenties