Telepathische dromen.

 

Wat zijn dit voor dromen en hoe komt men eraan. Na veel speurwerk ben ik eigenlijk zelf ook niet veel verder geraakt. Toch wil ik proberen om er een uiteenzetting van te geven. Zodat het soms voor vele duidelijk wordt wat een telepathische droom nu in werkelijkheid is en wat het verder doet.

 

Telepathie is eigenlijk een vorm van overdracht van gedachten en gevoelens en van bepaalde informatie op afstand zonder gebruik te maken van taal of bepaalde hulpmiddelen. Ook wordt het al wel eens het zesde zintuig genoemd. Zo kan men dan eigenlijk bewust gedachten zenden of ontvangen.

Voornamelijk wil ik het hier dus over telepathische dromen hebben. 

Eigenlijk kan je dit in twee punten onderscheiden.

1-     Ze brengen ons in contact met mensen. Die zich niet in de onmiddellijke omgeven moeten bevinden, maar toch waar je een band mee hebt.

2-     De droom kan persoonlijk of onpersoonlijk gericht zijn.

Ook zou je een telepathische droom kunnen gaan sturen. Maar meestal gaat dit onbewust en zal de ontvanger ook bepaalde stukjes opvangen zodat je eigenlijk beide dezelfde droom gehad hebt. En waar een van beide ook dan een einde kan aan geven.

Dromen die je eigenlijk niet alleen beleeft maar met nog iemand. Dat je nadien maar te weten komt door erover te praten. Meestal gaat het om een vriend, familielid of de man/vrouw van de dromer.

Je kan natuurlijk ook iemand vragen op een avond om mee met je te dromen. Ook dat is dan een vorm van telepathisch dromen, maar dan afgesproken. Zo zou je kunnen zeggen dan, over wat je wilt dromen en in welke fantasie je droom wilt plaatsen. En ook zal nadien blijken dat de ander persoon daadwerkelijk het gelijke of mee is gegaan in je droom.

Wat houd eigenlijk een telepathische droom in. Dat je iets ziet dat op een moment geheel ergens anders gebeurt. En zal er altijd een persoon bij betrokken zijn. Zoals ik al schreef bovenaan.

Nu wat is een telepathische droom nog meer. Dat wat gezien wordt in je droom, ook gebeurd of aangevoeld  wordt. Dit in de droom maar nadien door erover te gaan praten. Meestal dan nog tegen de persoon zelf.

Want nog meer dat je ’s morgens wakker wordt en tegen een persoon zegt nu heb ik dit of dat gedroomd als de ander zegt ja ik heb juist hetzelfde gedroomd of gezien. In de meeste gevallen zal dat altijd iemand zijn waar nauw contact mee is.

 

Soms komt het door dat in het waakbestaan bepaalde heel nauw in contact staan en zo dan ook het nodige kunnen of mogen delen. Je kan het eigenlijk gaan vernoemen met de woorden een zender en een ontvanger. Want iemand zal zenden de ander ontvangt. En ook dit zal onbewust in de droom gebeuren. Door op een energiegolf met elkaar te zitten. Door dit komen beelden vrij gevoelens maar ook woorden en soms gevoelens. En die worden dan opgevangen door de ander. Die dan op dat moment de droom ook mee verder zet. Doe je zoiets bewust of onbewust. Wel een antwoord waar ik niet op ga reageren. Want ik blijf het voor mezelf schuldig. Omdat er niet veel over te vinden is nog te lezen en zelfs mensen die het niet weten en er ook niet altijd over praten gaan.

Toch mensen het bestaat, meer dan dat we denken. En iedereen kan het. Net zoals in het waakbestaan telepathie wordt toegepast kan het door iedereen in de droom al eens voorkomen.

Ik hoop met deze informatie dat je nu voor jezelf verder kan, als je vriend of noem maar op eens komt zeggen van ik heb met jou mijn droom beleefd waarop je zegt ja ik ook met jou.
 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM

Advertentie