Seks en spirituele seks.

 

We kennen het allemaal. Zelfs heel jong beginnen we met te experimenteren. Op ons eigen lichaam nadien naar andere sekse toe.

Seks is een handeling dat men doet alleen, met twee personen of meerdere. Maar we houden het gewoon op twee personen.

Soms is er niets vooraf gegaan dan alleen maar mooie woorden en al snel volgt dan de seks.

Dit heeft zo een tijd geduurd bij jonge volwassenen.

Nu is het wel zo dat een man een jager is in zijn leven en de vrouw aanziet als prooi, en de vrouw zal flirten en zo haar delen bereiken. De vrouw kan dit op allerlei manieren, de man natuurlijk ook. Van daaruit komt dan heel snel bepaalde gevoelens. Die dan resulteren naar de seks.

 

Wat is eigenlijk nu seks.

 

Sommige zeggen het is een complex van gevoelens en handelingen.

Anderen zeggen het is een daad.

Nog anderen zeggen gewoon de energie die hij/zij kwijt moet.

Gewoon om iets voort te zetten (voortplanting).

Nog anderen zeggen gewoon een lust.

Soms wordt seks ook niet gezien als een relatie. En krijg je van die toestanden als SSB of BOB of WOP.

Deze afkortingen heb ik proper gehouden want er zijn er nog anderen.

SSB= Seks Slapen en Buiten.

BOB= Bed Ontbijt Buiten.

WOP= Wippen Ontbijten en Pleiten.

NBB=  Neuken Bad en Buiten

Is dat wel wat een mens wilt.

Sommigen gaan zeggen ja, anderen nee. Want er zijn er natuurlijk die voor open relaties kiezen of noem maar op.

Maar dat is het leven toch niet en kan je eigenlijk jezelf bekijken als een gebruiksvoorwerp, dit voor beide geslachten. Want iets dat groeit vanuit een liefde vanuit echte gevoelens dan pas kan je elkaar lichamen gaan aanvoelen, en de bepaalde dingen gaan delen met elkaar. Maar voor dit er is, moet men elkaar leren kennen en over dingen durven praten. Veel wordt er niet gepraat, als het gaat over seks. En is het gedaan keren ze terug. En hebben beide elkaar zo gegeven en dragen dan een pijn omdat het niet anders gelopen is dan het verwacht was.

Nu mooie seks is elkaar begrijpen aanvoelen en dingen bespreken met elkaar, om tot iets mooi te komen. Want voor de seks kan een voorspel van belang zijn om te kunnen en mogen genieten van elkaar, aanraking van elkaar lichaam. Vanuit dat stuk voorspel dat lang kort kan of mag duren ga je over tot een geslachtsgemeenschap. Als men dit doet met het volle gevoel dan komen er heel wat mooie energieën vrij en naar elkaar toe. Dan spreekt men van een voldoening in dat stukje deelbaarheid. Want lichamen worden dan in elkaar gevlochten als het echt vanuit beide komt en komen energieën naar elkaar toe.

Dan is aan seks ook wel een mooi stukje voorspel voorgevoel dat ervoor afgaat, dan komt dat stukje seks en dan het naspel nagevoel dat nog heel lang blijven mag. Want dat zijn gevoelens die naar en voor elkaar verbondenheid geven.

 

Nu de spirituele seks

 

Hoe men het ook al eens noemt is tantra. Is gewoon een speciaal energie die warmte geeft naar beide personen. Je doet het met al je zintuigen. Je zien, voelen, aanraken, horen, ruiken. Door deze optimaal te gebruiken ga je eigenlijk helemaal anders overgaan in het spel. Je schenkt aandacht naar elkaar. Dat maakt dat je eigenlijk een energie laat vrijkomen die vanuit beide een goddelijk gevoel geven. En dat het niet gericht is op een bepaald doel. Maar dat het gericht is elkaar aan te voelen te ruiken te horen en te zien. Zo kan men dan intens met elkaar genieten.

Maar er zit nog meer in spirituele seks. En dat is mensen die een verbondenheid voelen of zelfs hun tweelingziel kennen. Gaan ook op moment spirituele seks kunnen ervaren en aanvoelen. Je hoeft dan elkaar niet te zien. Maar te horen dat kan op een moment een opwinding brengen die begint aan de onderkant van je ruggengraat. En zo naar boven kan stromen. Dit hoeft niet altijd gepaard te gaan met fantasie of een bepaald denken. Dit is zuiver gevoel. En dat gevoel breng je ook over. Dit kan zelfs mensen in een droom zijn of gewoon als beide mensen de volledige rust nemen. Nu als men hier mee delen gaat moet men er ook voor openstaan.

Meestal komt er een bepaald gevoel naar boven door elkaar te horen. Dan moet je ook durven uitkomen voor bepaalde gevoelens. En nu ga je zeggen maar dit is anders dan daadwerkelijk seks ja dat is zo. Maar het is wel intenser en zelfs intiemer als je dit met beide mag en kan beleven.

Er stroomt en lading van energie door je lichaam. Dat je op een moment dat je bij elkaar bent die energie ook kan en mag overbrengen.

Door een verbondenheid kan je dit ook bij de beide gaan opwekken. En zal je op een moment overgaan tot masturberen. Want hier gaat het om ademhaling en energie. Het is eigenlijk een van de mooiste stukken die men met een partner kan bleven.

Nu is het ook zo dat wanneer een verbondenheid op afstand er is. Dat men door het praten toch een fantasie kan gaan leggen. Deze fantasie is niet slecht in tegendeel. Maar de fantasie mag niet de bovenhand van je eigen leven gaan nemen. Dan is het weer durven praten als men elkaar horen mag. En eerlijk te zijn met je gevoel of gevoelens naar de persoon toe. Tenslotte mag je niet vergeten dat je niet zo snel zo iemand leert kennen. Hier gaan soms maanden soms jaren vooraf. Maar je merkt het eigenlijk snel in je eigen gevoel.

En het is dat gevoel omzetten in energie.

**Door soms gewoon te praten.

**Elkaar in de ogen aan te kijken.

**Door met je handen elkaar handen aan te raken.

**Door je lichaam te bewegen.

Dit zijn dan voorbeelden als beide elkaar zien. Als men dit op afstand heeft komen enkele anderen naar voren.

**Door de stem zwoel zacht te horen.

**Door de ademhaling te horen.

**Door het gevoel dat men naar elkaar overbrengt.

Dit allemaal heeft te maken met een verbondenheid die heel diep en intens kan verlopen. Dit kan zelfs door praten komen maar op dat moment ook door beelden in je opnemen. Die beelden zijn op dat moment een fantasie, ook kunnen het daadwerkelijk beelden zijn die je voor ogen neem. En dit zullen dan ook beelddenkers doen.

Zo zie je eigenlijk dat een gevoel of een verbondenheid met het gevoel veel naar boven kan laten komen. En dat mag, als het niet een spel en macht wordt. Zo zou je dan weer kunnen gaan handelen uit…

Spirituele seks tantra zen seks het komt allemaal dicht bij elkaar om van een gevoel te kunnen en mogen genieten. Dit alleen of met je partner of met een persoon waar je aan verbonden bent of raakt.

En het allerbelangrijkste in een relatie klein of groot is praten. En het praten niet opdringen want dit is voor beide partners nooit goed. Het moet een wisselwerking van geven en nemen zijn. En dan pas kan men echt genieten van elkaar.

 

Dan heb je nog de kosmische seks.

Dat eigenlijk gelijk is aan het spirituele, maar dit altijd gebaseerd is op afstand. Gevoelsmatig wordt je getrokken naar iemand en daar ga je dit ook met delen. De een daar de ander elders. En dat maakt dat het heel sensueel over kan komen op jezelf. Want het is gericht op jezelf maar met de hulp van het kosmische breng je het over.

Zo is er ooit een artikel geschreven dat een entiteit met een persoon seks had en waar de persoon ook het sperma van kon voelen stromen in haar vagina.

 

Nu met kosmische seks is het een zware verbondenheid die men legt. En die op een moment van elkaar te mogen zien ook helemaal tot uiting zal komen. omdat men geen geheimen kent voor elkaar.

 

Met dit stukje probeer ik niet een seksleven voor te geven. Maar probeer ik een stukje spirituele in te leggen in de liefde die men aan beide kan en mag geven.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
 spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

 

AUM MANI PADME HUM